Borůvkové sojové mléko

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

Výživný nápoj, který dodá tělu potřebné živiny. Velmi dobrá chuť. Z výživového hlediska jsou v něm obsaženy borůvky (silný antioxidant) a sója, která patří k nutričně velmi kvalitní potravině. Dopřejte si lahodnou chuť a kvalitu v jednom. 

V balení je 16 sáčků. 

Dostupnost Skladem (4 balení)
Běžná cena 598 Kč
Ušetříte 90 Kč (–15 %)
508 Kč    
Kód produktu 962
Značka Green World
Kategorie produkty tradiční čínské medicíny a imunita
 

 

Hlavní účinky borůvkového sójového mléka

Borůvkové sójové mléko společnosti Green World je nápoj, který v sobě kombinuje vysoce kvalitní nutriční vlastnosti borůvek a sójových bobů. Hlavní složkou borůvkovéhosójového mléka jsou kanadské borůvky a sójové bobybez GMO původem z Mandžuska, které jsou nejen bohaté na bílkoviny, lecitin, vápník, železo, vitamíny a další prvky, ale také je pro ně příznačný nízký obsah tuku a cholesterolu. Borůvkové sójové mléko společnosti Green World spojuje v sobě užitečné vlastnosti sóji a borůvek, má jemnou chuť a hluboké aroma, obsahuje velké množství živin, je snadné ho nosit s sebou, je to ideální volba pro snídani, odpočinek, návštěvy ap.

Prášek sójového mléka je výsledkem velmi jemného mletí, obsahuje produkty vylisování sóji a zárodky jejích děložních lístků (kotyledony), obsah vlákninyje v něm vyšší než u podobných potravin. Vláknina uvolňuje střeva a normalizuje stolici, může zabránit vzniku rakoviny konečníku.

Sójové mléko obsahuje sójové oligosacharidy, které pozitivně ovlivňují proces rozmnožování bifidobakterií a dalších užitečných bakterií v trávicím traktu, uvolňují střeva a normalizují stolici, zabraňují vzniku rakoviny tlustého střeva. Bifidobakterie a další užitečné bakterie pomáhají posílit imunitu člověka a zpomalit proces stárnutí v těle.

Sójové mléko obsahuje sójové isoflavony, které jsou fytoestrogenem. Dlouhodobá konzumace sójových isoflavonů může zabránit rozvoji rakoviny prsu, rakoviny prostaty a osteoporózy; může zmírnit nebo zabránit vzniku menopauzálního syndromu.

Uhličitan vápenatý a fosfor, který podporuje růst a vývoj kostí, doplňuje potřebu vápníku v těle. Vitamin E může zabránit projevům různých negativních účinků a onemocnění způsobených nedostatkem tohoto vitaminu ve stravě.

Vlastnosti sóji

Sója je jedním z nejdůležitějších zdrojů optimálních rostlinných bílkovin pro celé lidstvo, stále více lidí zařazuje sójové produkty do své výživy. Z hlediska nutriční hodnoty, obsah bílkovin v sóji dosahuje 40 %, to je vysoce kvalitní rostlinný protein, který obsahuje pro lidské tělo potřebné aminokyseliny a obsah lyzinu je v ní vyšší než v obilninách. Sója je nejoptimálnější volbou mezi jinými druhy rostlinných potravin, protože obsahuje řadu živin a látek potřebných pro organismus člověka.

Vlastnosti borůvek

Borůvky jsou prvotřídní bobulovinou, vyznačují se množstvím živin, obsahují člověku potřebný vápník, železo, zinek, vitamíny a další důležité prvky, které jsou užitečné pro zdraví.

Borůvky mají vysoký obsah pektinu, který může účinně snižovat hladinu cholesterolu, zabraňovat vzniku aterosklerózy, podporovat zdravíz kardiovaskulárního hlediska.

Borůvkové antokyany zlepšují funkci sítnice oka, zostřují vidění a zabraňují únavě očí.

Borůvky jsou bohaté na vitamin C, pomáhajík fungování srdce,působí jako prevence rozvoje rakoviny a malformace srdce, zabraňují stárnutí nervů, zvyšují duševní schopnosti, účinně bojují s nachlazením, bolestí v krku a průjmem.

Složení: prášek sójového mléka, borůvkový prášek, uhličitan vápenatý, vitamín E

Balení: 16 sáčků po 25 g

Způsob použití: rozpusťte obsah sáčku ve 150 ml teplé vody

Upozornění: Doplněk stravy není náhradou pestré stravy! Ukládat mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy!

 

Pokyny ke skladování: uchovávat na chladném a suchém místě při teplotě do +30°C

 

Dopřejte si výjimečnost borůvek i sóji v tomto lahodném nápoji.  

Hmotnost 0.4 kg